Dennis Geelen

Verslavingsdeskundige & certified brainspotting therapist

Ik sta in voor traumabehandeling (Brainspotting) van onze cliënten. Daarnaast tracht ik onze cliënten ook te inspireren als ervaringsdeskundige.

In 2016 kwam mijn leven tot stilstand. Ik verloor mijn huwelijk, mijn gezin, mijn werk en vooral mezelf. Mijn verslaving had volledig de bovenhand gekregen en als ik niet zou ingrijpen, zouden de gevolgen niet meer te overzien zijn. Ik ging hulp zoeken en liet mij opnemen. Na mijn opname werkte ik heel intensief aan mijn herstel in de nazorg. Naast de individuele -en groepstherapie leerde ik Brainspotting kennen. Deze combinatie was voor mij goud waard. Ik ontdekte wie ik was, wat mijn triggers waren, wat mijn waarden waren en stap voor stap bouwde ik mijn leven terug op.

Omdat ik zo onder de indruk was van de resultaten van Brainspotting en wat het me allemaal gebracht had, besliste ik om zelf de opleiding tot Certified Brainspotting Therapist te volgen. Brainspotting is een ideale techniek om de onderliggende reden van een verslaving aan te pakken en om trauma’s of andere blokkades op te heffen. Het is op deze manier dat ik onze cliënten vandaag ondersteun in hun herstelproces.