Mattias

Transformatieve meditatiecoach

Innerlijke rust en geluk zijn toegankelijk voor iedereen. Het pad ernaartoe is het pad dat diep naar binnen leidt en je laat zien wat je tegenhoudt om je echte, vervulde en krachtige zelf te worden.

Genezen betekent in essentie terug gelukkig leren worden en stapsgewijs alle lagen en patronen die pijn en ellende veroorzaken voor jou en anderen te laten verdwijnen.

Ondanks het feit dat mijn leven van buiten uit zeer succesvol leek, heb ik het grootste deel ervan te kampen gehad met moeilijke emoties en angsten, waar ik op de verkeerde manier van wegvluchtte. Hierdoor ontstond er een steeds grotere kloof tussen de persoon die ik zo graag wilde zijn, en de persoon die ik toen kon zijn, tot de situatie onhoudbaar werd.

Ik ontwikkelde een sterke interesse in coaching, NLP, hypnose en psychologie. Maar het was pas toen ik in contact kwam met meditatie dat ik er echt iets fundamenteel veranderde en sinds dat moment geniet ik van een traject van groei, bewustwording en geluk, een traject dat ik nu ook graag deel met anderen. Via een kordate aanpak van praktische acties, gecombineerd met diepgaande transformatieve meditatie help ik ook jou met enthousiasme verder op je pad.